LEHDISTÖTIEDOTE 01.09.2000 JULKAISUVAPAA HETI
Kaappi, serveri ja run-time environment haussa HotJavalta

Fanit loysivat jo RC Eemelin Jakartasta, mutta Indonesian jaosto on joutunut irc-pimennykseen

Pappa Cafe, Jalan Jaksa, Jakarta, Jaava, Indonesia -- Viimeisena oljenkortena palkintokaapin loytamiseksi Amerikan mantereelta edustajamme kavi Los Angelesin Memorial Coliseumilla. Tama ainoana stadionina kaksien kesaolympiakisojen paakallopaikkana toiminut urheilupyhatto ei kuitenkaan, siina maarin kuin RC Eemelin edustusto pystyi asian suljetun portin takaa toteamaan, sisaltanyt kauan kaivattua pokaalivitriinia. Taten on etsinta siirretty Beverly Hillsissa ja Hollywoodissa pyorineen huhun perusteella Jaavalle, salaisen operaation turvin.

Salaisena ei RC Eemelin Java-operaatio kuitenkaan sailynyt pitkaan. Jo toisena Jakartan paivana loysivat paikalliset fanit Keemin Madya-stadionin katsomosta ja vaativat nimikirjoituksia lehtioihinsa, lakkeihinsa ja paitoihinsa. Ei auttanut edes piiloutuminen kuwaitilaisurheilijoiden joukkoon, vaan nyt koko maailma tietaa missa pokaalinetsintaa suoritetaan. Voitaneen pitaa selvana, etta kaappi on jo toimitettu kauas Javalta ja etsintaa joudutaan jatkamaan entista epatoivoisemmasta tilanteesta.

Tilanteiden muuttuessa vinhasti myos RC Eemelin paamajalla Suomen Tampereella, on sms-viestien perusteella kaynyt rc.eeme.li -koneen serveritilan kohtalo tulevaisuudessa epamaaraisyyden pilvien varjoon. Koska javalla tiedetaan tehdyn monta kaytossa olevaa Internet-serveria, voi Keem nyt kayttaa tilaisuuden hyvaksi ja katsella sopivaa serverin paikkaa Jaavalta. Toimitus seuraa tilannetta.

Pahana takaiskuna RC Eemelin yhteydenpidon kannalta on kaynyt niin, etta kolmasosa seuran jasenistosta on joutunut irc-sulun uhriksi. Javalla ei nimittain mindtermin java-appletti toimi! Toimitus veikkaa, etta java on siis ymparistosta riippumaton niin pitkaan kunhan sita ei kayteta Javalla. Tarkkaa syyta toimimattomuuteen RC Eemeli viela hakee, mutta vahvana veikkauksena on taman muslimimaan laajuinen palomuuri, joka estaa yhteydenotot pahaan ulkomaailmaan. Toimitus seuraa tamankin tilanteen edistymista tarkkaavaisesti - seuraa sinakin. Ja muista treenata!


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

HotJava by Sun

HotJava by God

Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet