LEHDISTÖTIEDOTE 10.08.2000 JULKAISUVAPAA HETI
Auto-onnettomuus koettelee RC Eemelin iskukykya

Keemin Oisen Lenkki 2001 ei kuitenkaan uhattuna

Shoestring Lodge, Whistler, British Columbia, Kanada -- RC Eemelin nelinkertainen Oisen Lenkin mestari ja pitkaaikainen puolimaratonin ennatyksen haltija Keem joutui myohaan tiistai-iltana auto-onnettomuuteen kanadalaisessa Whistlerin hiihtokeskuksessa. Toimitukseen tihkuneiden tietojen perusteella 20 tuntia murhenaytelman jalkeen Keem potee lievaa niskasarkya, mutta uhoaa edelleen seuran ennatyksesta ensi vuoden Oisella. "Tama vaatii kuitenkin nyt nopeaa toipumista ja sen jalkeen kurinalaista harjoitusohjelman toteuttamista. Ennatys ei ole laheskaan mahdoton, mutta ei myoskaan mahdottoman paha rikottavaksi", toteaa Keem.

Todistajien mukaan Keem oli Geo Metrollaan n. 40 km/h nopeudella ylittamassa iltapimealla risteysta, kun samaan aikaan vastakkaiseen suuntaan oli tulossa washingtonilainen Chrysler. Chrysler paatti taysin yllattaen kaantya vasempaan ilman sen kummemmin asiasta tiedottamatta ja kaantyi Keemin eteen niin ettei tama sammunut juoksutahti ehtinyt sen vertaa reagoida etta olisi jalkansa kaasupolkimelta ehtinyt nostamaan. Tieda sitten onko syyta todella olla huolissaan Keemin reaktionopeuden heikkenemisesta vai tuliko tilanne vain liian akkia. Auto jouduttiin hinaamaan pois, mutta Keem kaveli maaranpaahansa omin voimin. Kohtalon ivaa on, etta onnettomuus tapahtui 4300 ajokilometrin jalkeen kun jaljella oli enaa n. 200 metrin matka.

Yhta kaikki, jalomielinen erseelainen paatti olla pyytamatta sakkoa Chrysler-kuskille, joka kiitti varastamalla Keemin kynan. Kynattomana miehemme nyt joutuu toistaiseksi siis treenaamaan ja matkaamaan, toivottavasti se ei pahasti haittaa treenien laatua. "Kaikesta huolimatta aikomus on edelleen nahda kanadalaista futista Vancouverissa ja olympiakarsintoja Victoriassa", paattaa uhri tamankertaisen raporttimme.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet