LEHDISTÖTIEDOTE 26.07.2000 JULKAISUVAPAA HETI
Varjo-Hampton Elyssa

Heinakuun huipputapahtuma kilpaillaan peitenimella Timber Wolf Trail

Farm Laitala, Bennett, Wisconsin, Mahdollisuuksien Maa -- Tamankertainen Varjo-Hampton tullaan jarjestamaan Minnesotassa, Elyn kaupungissa. Kilpailun jarjestaja Dan Hernesmaa on tosin epahuomiossa tullut jo nimenneeksi tapahtuman Timber Wolf Trailiksi, joten on oletettavaa etta tuhansien osanottajien sijaan paikalle vaivautunee vain satakunta innokkainta metsamaisemien juoksijaa. Teknisista ongelmista johtuen jarjestajat eivat ole kykenevaisia posauttamaan lahtolaukausta samaan aikaan aidon tapahtuman kanssa, joten liikkeelle lahdetaan lauantaina 29.7.2000 vasta klo 17 Suomen aikaa.

Edessa on historiallinen kilpailu - koskaan ennen ei RC Eemeli ole ottanut osaa mailimittaiselle matkalle, jos mukaan ei lasketa eurooppalaista mailia. Huonokuntoisen Keemin pyynnosta Varjon pituus on nimittain typistetty viiteen mailiin. "Paljon en kilpailulta odota, taidan lahtea tekemaan parhaani ja katsomaan mihin se riittaa. Jonkunhan on oltava viimeinenkin.", toteaa Keem jonka Kankakeen leirin vaikutukset juoksukuntoon pysyvat arvoituksena aina ensi lauantaihin asti. Patrik on jo todistanut, etta Rosewood Avenuella ja Cobb Parkissa on mahdollista hakea seuran ennatyskunto lyhyemmille matkoille, mutta viela on hamaran peitossa kuinka paljon tallaisia vaikutteita voi saada kavelemalla Rosewood kerran paasta paahan.

Nyt kannattaa pysya on-line ja seurata mita tapahtuu! Lisatietoja: mikap71@yahoo.com tai http://206.245.128.14/rwracecalendar/RaceDetail.asp?ID=11906

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Timber Wolf Trail 5 mile


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet