LEHDISTÖTIEDOTE 16.06.2000 JULKAISUVAPAA HETI
Huikeat ennakkoasetelmat Suvi-illan ½-maratonille

Kiptoon kunto on arvoitus

St. Patrik's Matrix Research and Calculation Center -- Kiptoon punasoluarvot ovat korkealla. Kiptoo toteaa, että juoksukunto on arvoitus joka kuuluu seuraavasti: "Jos Kiptoo treenaa Italian vuorilla neljä tuntia päivässä, kuinka nopeasti hän pystyy juoksemaan puolimaratonin." Tähän arvoitukseen saamme vastauksen ensi lauantaina. Toinen lähes yhtä suuri arvoitus on se missä Varjosuvi-ilta(tm) järjestetään. Varmaa lienee ainakin se, että reitti lienee yhtä tasainen ja kuuma kuin varsinainen virallinen koitoskin. Patrikin kunto sen sijaan ei ole vastaava arvoitus vaan hän lähtee avoimesti tavoittelemaan 1.40 alitusta.

Myös kansainväliset vedonlyöntitoimistot ovat noteeranneet Suvi-illan vedonlyöntilistoillaan. Keem Overseas Betting tarjoaa seuraavia kertoimia: Kiptoo 1,65 ja Patrik 1,80. Kertoimia tarkasteltaessa kannattaa huomioda Kiptoon selkeä ylikerroin. Suosittelenkin Kiptoon pelaamista, varsinkin kun otetaan huomioon Kiptoon juuri päättynyt ja loistavasti sujunut vuoristoleiri.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Suvi-ilta 2000 -sivut


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet