LEHDISTÖTIEDOTE 10.04.1999 JULKAISUVAPAA HETI
Kiptoo mitali mielessä Lammille

Reitin mahdollinen pidentyminen estää matkaa loppumasta kesken

TAMPERE, Suomi--Huhtikuun 10. 1999--Yleisurheilun ulkoratakausi alkaa toden teolla kahden viikon päästä 23. huhtikuuta, kun Pirkanmaan parhaat kestävyysjuoksijat kokoontuvat Lammin kunnanvirastolle. Juoksijat mittaavat kuntoaan asvaltti- ja hiekkatiellä juostavalla 9,7 kilometrin Oisen lenkillä. 

RC Eemeli osallistunee tällä kertaa vain miesten sarjaan Bowrainin johdolla. Tuoreen harjoitusohjelman laatijan lisäksi matkaan lähtevät seuran menestynein juoksija Keem sekä paremmin maastopyöräilijänä tunnettu Kiptoo.

"Juoksuharjoittelu on jäänyt hieman vähälle, mutta luotan hiihdon tuomaan peruskuntoon", kertoo tänä vuonna yli 400 km hiihtänyt ja juuri pohjoisen hiihtoleiriltä palannut Kiptoo. "Syötteellä keskityin pitkien ja raskaiden nousujen kapuamiseen. Uskon, että siitä on hyötyä Oisen lenkin nousujohteisella loppuosuudella."

Lenkin pituudeksi on ennakkotiedoissa mainittu 9,7 km. Reittiä on ilmeisesti tänä vuonna hieman muutettu tai se on mitattu uudestaan, sillä aikaisempina vuosina matkana on ollut 9,3 km. "Ei siinä menossa enää yksi 400 metriä tunnu missään", uhkuu Kiptoo.

"Aikaisemmin matka on yksinkertaisesti loppunut kesken. Nyt niin ei pääse tapahtumaan", kommentoi asiaa Bowrain.
 
"Tämä on sama kuin Sydneyn kympillä Gebrselassie ottaisi loppukirin viimeisellä suoralla ja sitten käskettäisiinkin vielä juoksemaan yksi kierros", toteaa puolestaan Keem.

Kiptoolla on Lammilla hyvät mahdollisuudet mitaliin, sillä perinteisesti jokainen maaliintulija on saanut mitalin. Myös RC Eemelin kolmihenkinen joukkue tavoittelee hyvää sijoitusta. Epävirallisen joukkuekilpailun tulokset lasketaan saman joukkueen kolmen juoksijan yhteisaikana.

Tähänastiset Oisen lenkit ovat olleet tulostasoltaan korkeaa kansallista hölkkätasoa. Viime vuonna hölkkäsarjan voittajaksi kiri Lammin Säkiän Timo Salomaa ajalla 34,53. RC Eemelin kaikkien aikojen paras sijoitus on Keemin vuoden 1996 neljäs tila.
 

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

 

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Bowrainin harjoitusohjelma

Kiptoon urheilusivu

Keemin kisasivu

Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor ja Mythi saapumassa maaliin -- Toinen vaelsi Suomen päästä päähän, toinen havittelee sijoitusta kymmenen parhaan joukossa NUTS 300:lla
Hazor vaeltaa Suomen päästä päähän -- Tavoitteena on kartoittaa Suomen pisin, 1850 km pituinen vaellusreitti
Patrik L -- Pyhäpäivänsankari juhlii etänä
RC Eemeli vietti pyhäinpäivää Arabianrannassa -- Asukilpailun voitto lipsahti Bätmajalle
Suuntana Helsinki Kaikkienpyhienaatto Juoksu -- Vielä yli 9 tuntia aikaa ennakkolounastaa Halloween Runiin

Kaikki lehdistötiedotteet